Skip to the main content

Ruitenboer voorronde op 2 maart!

Op 2 maart 2021 spelen we de voorronde van het Ruitenboertoernooi. Iedereen kan aan de voorronde meedoen en er zijn prijzen te winnen! Dit jaar zijn de prijzen anders dan andere jaren, neem vast een kijkje op deze site: www.bridge.nl/ruitenboer/kies-je-prijs/.  Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal paren, bij 12-15 paren zijn er 3 prijzen, bij 16-19 paren 4 prijzen, bij 20-23 paren 5 prijzen en zo verder. De prijzen – als u in aanmerking komt natuurlijk – ontvangt u via de club.

De paren die het best scoren mogen meedoen met de halve finale op 28 maart. Het aantal halve-finalisten dat Minerva mag inschrijven hangt af van het aantal deelnemers van de voorronde. Voor de halve finale geldt dat er restricties zijn aan deelname, paren die niet aan de restricties voldoen kunnen zich natuurlijk niet plaatsen voor de halve finale.

Na afloop van de avond – vanaf ongeveer 23 uur – zijn de bekende boekjes beschikbaar via de website van de bond. U vindt de boekjes en alle informatie over het ruitenboer toernooi op de site van de bond: www.bridge.nl/ruitenboer

Andere artikelen
District Amsterdam organiseert diverse drives

District Amsterdam organiseert diverse drives

Het district Amsterdam organiseert de komende periode diverse drives waar u aan mee kunt doen. Alle...

12/01/2021 - Andrea Reijntjes
Invallers op stepbridge

Invallers op stepbridge

Als je partner een keertje verhinderd is op stepbridge, dan kan je eenmalig met een invaller...

01/01/2021 - Andrea Reijntjes
Clubcompetitie in 2021

Clubcompetitie in 2021

Bij de start van het nieuwe jaar is het helaas nog niet duidelijk hoe het programma in 2021 er uit...

29/12/2020 - Andrea Reijntjes